SZÍNVONALAS KAPUK OTTHONA
8000 Székesfehérvár Berényi u. 81.
06-22/331-332

Hörmann ajtók

 

  

Alumínium bejárati-ajtórendszerek egyedülálló minőségben és kiszerelésben

A ház bejárati ajtaja legyen különleges. lleszkedjen a ház stílusához, legyen rezentatív  és ezáltal a tulajdonos jó ízlését dícsérje. A  bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági követelményeknek kell megfelelnie, és fontos, hogy jó  hőszigetelési értékeivel az energia-megtakarítást is segítse.  Ezen szempontok figyelembe vételével a   Hörmann bejárati ajtó a tökéletes választás.

A kiváló minőségű, és tejes mértékben alaktartó alumínium alapanyag nem korhad, és  nem kell lefesteni. A  Hörmann bejárati ajtó évek múlva is olyan,  mintha új lenne.

3 különböző kivitel választható az egyedi megjelenés és a hőszigetelés alapján: a kedvező árú alapkivitelű TopComfort, az elegáns, fedett szárnykeretes kialakítású TopPrestige vagy a TopPrestigePlus kivitel közül, ahol a pluszt a hőszigetelés és a design adja. Igazából teljesen mindegy, hogy melyik kivitel mellett dönt: Ön mindig egy kiválóminőségű, német terméket vásárol.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a bejárati ajtókról.

 


ThermoPro bejárati ajtók  

 
  
 

Bejárati ajtók a kiváló Hörmann márkaminőségben

A Hörmann ThermoPro acél ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Ezekhez a kedvező árú ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a bejárati ajtókról.Tűz- és füstgátló nyílászárók

 
  
 

A kompetens és átfogó termékprogram előnye – egy partnertől szerezhet be mindent

A Hörmann több évtized alatt folyamatosan bővítette  tűzgátlási termékprogramját  melynek eredménye egy átfogó, kompetens termékskála. Az acélból és alumíniumból gyártott teljesen üvegezett füstgátló ajtó, a T30- és T90-es keretszerkezetes ajtóelem, az ajtólappal egy síkot alkotó tokos acél tűzgátló ajtó ugyanúgy megtalálható, mint az igen erős acél és nemesacél ajtó.

A változatokban gazdag termékpaletta mellett a Hörmann egyedi igények megoldásait is kínálja.

Kérje a szakkereskedő tanácsát, tapasztalt kolléga kíséri Önt végig az épület tervezésétől, a műszaki felvilágosításon át, az épület átadásáig.


Többcélú ajtók
 
 
  
 

Erős acélajtók különböző követelményknek megfelelve

A többcélú ajtók a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. Ezért acélajtajainkat sok helyen alkalmazzák, ahol erős ajtóelemekre van igény: az egy- és többlakásos társasházakban ugyanúgy, mint az iparban, a kereskedelemben, a középületekben és a mezőgazdaságban.

A mellékelt "Multifunkciós ajtók" prospektus átfogó ismereteket nyújt a  tűzgátló, fütgátló, hanggátló és biztonsági ajtó széles körű  termékprogramjáról.

A „Kapuk és ajtók a lakóházba" prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

 


Beltéri ajtók

 
  

Minőségi ajtók új építéshez és felújításhoz

 

A Hörmann az épületek minden helyiségéhez egy kézből kínálja az acélból, acélból/fából, illetve alumíniumból készült ajtókat. A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőségek, és a gazdag színválaszték, továbbá a kedvező ár-érték arány.

A mellékelt „Beltéri ajtók“ prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékprogramról.

A „Kapuk és ajtók a lakóházba“ prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

       


Biztonsági ajtók
 
  
 

Acélból, akár többszörös védelmi funkcióval is

A Hörmann cég termékei között évtizedek óta szerepelnek bevizsgált biztonsági ajtók, melyek használatát a biztosnági szakértők, a biztosítók és a rendőrség is ajánlja.  Építkezőknek és felújítóknak ajánljuk  a kedvező árú KSi 40 biztonsági ajtót. Ez a termék  nemcsak pincebejáratokra, hanem akár melléképületekre, lakásokra és hátsó garázsbejáratokra is alkalmas. A betörésgátló Hörmann garázskapu mellé a legjobb választás egy  Hörmann biztonsági ajtó.
A még fokozottabb biztonság elérése érdekében ajánljuk az E-45 és E-55 acélajtókat. Ezekkel a termékekkel érzékeny ipari területeken szükséges betörésgátlás (WK2-től WK 4-ig) is biztosítható.Az E-45 és E-55-ös  ajtók tűz- füst- és hanggátló funkcióval kiegészített többfunkciós ajtóként is kaphatók.

A mellékelt „Multifunkciós ajtók“ prospektus átfogó ismereteket nyújt az  acél biztonsági ajtókról. 

A „Kapuk és ajtók a lakóházba“  prospektus a  KSi 40 ajtó mellett bemutatja  a nedves terekhez vagy hobbiszobához, a gyermek- vagy ifjúsági szobához vagy a tetőtér-beépítéshez ajánlott  ajtókat is.

     


 
Garázskapu-mellékajtók
 
  
 

A Berry- és szekcionált kapukkal azonos külső megjelenésben

 

Szebb a hatás, ha a lakóház összképe harmóniát sugároz. Ezért a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg megegyező garázs-mellékajtót kínál.

A mellékajtók nagyon hasznosak és praktikusak, ha például kerti eszközöket, vagy biciklit szeretnénk kihozni  a garázsból, anélkül hogy kinyitnánk a kaput.

Akkor is hasznos lehet, ha egy másik gépkocsi, -a rövid garázsbehajtó miatt- közvetlenül a kapu elé parkol, és emiatt nem lehet másképp a garázsba bejutni.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékről.

    


Acéltokok

  

Acéltokok

Az optimális megoldás falazott és szerelt falakba való beépítéshez. 
Szerzői jogok tulajdonosa a Mesz-Tor Kft. Minden jog fenntartva.