SZÍNVONALAS KAPUK OTTHONA
8000 Székesfehérvár Berényi u. 81.
06-22/331-332

Hörmann garázskapu-meghajtások

Hörmann Garázskapu-meghajtások

 
 

Élvezze otthona kényelmét és biztonságát

Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén,  hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig "szabad útja" lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

nyelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a motorokról,  de természetesen a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.

Supra-gyors kapunyitás A szekcionált kapuknál a SupraMatic meghajtás 50%-kal nagyobb nyitási sebessége révén Ön gyorsabban jut be a garázsba.

 Videó megtekintés

 

 

Megnyugtatóan biztonságos A hívatlan vendégeknek a Hörmann automata szekcionált kapukkal szemben nem sok esélyük van. 

 Videó megtekintése

 

 

Megbízható leállító automatika

A leállító automatika biztosan megállítja a kaput hirtelen fellépő akadály esetén. A még nagyobb védelem és biztonság érdekében ajánlott egy fénysorompó felszerelése.

 

Szabadalmaztatott fogasszíjtechnika

Ez az erősített kevlár fogasszíj különösen nagy szakítószilárdságú és csendes működésű. Nincs szükség zsírozásra, olajozásra, így az nem is cseppenhet az autóra. Ez egy  fontos előny a lánc- vagy orsóhajtásokkal szemben. Egy erős rugómechanizmus mindig automatikusan feszíti a fogasszíjat, így gondoskodva a nyugodt kapufutásról.

 PDF-katalógus

 Szerzői jogok tulajdonosa a Mesz-Tor Kft. Minden jog fenntartva.