SZÍNVONALAS KAPUK OTTHONA
8000 Székesfehérvár Berényi u. 81.
06-22/331-332

Hörmann udvarikapu-meghajtások

     Udvarikapu-meghajtások

 
 
 

Magas fokú kényelem és meggyőző biztonság

Csak egy rádiós távirányítással vezérelhető meghajtással lesz bejárati kapuja valóban komfortos. Természetesen nem lehet ez akármilyen meghajtás, hanem egy minősségi termék, amelyre minen nap számíthat. Használhatja új bejárati kapuhoz vagy a már meglévő szárnyas- vagy tolókapuhoz.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt, de természetesen a  Hörmann szakkereskedő is teljes körű szaktanácsadással áll rendelkezésre.

100%-osan kompatibilis

A Hörmann  egymással pontosan összehangolt rendszert kínál, amley  garázskapuból, garázskapu-meghajtásból és udvarikapu-meghajtásból áll. Minkét kapu  egyetlen távirányítóval nyitható,és a forgalomból közvetlenül a garázsba lehet behajtani.

Egyedi működtetési kényelem

A Hörmann meghajtás kiegészítő termékprogramja valamennyi  beépítési szituációhoz kínál mobil és helyhez kötött minőségi kiegészítőket.  A Micro-kéziadótól, a kódkapcsolón és ujjlenyomat-olvasón át, a transzponderkapcsolóig.

 

Garantált minőség

A tökéletes műszaki megoldásoknak köszönhetően,  számos szabadalmat, és egy kompromisszummentes minőségbiztosítást kap, 5 év jótállással a meghajtásra.

  PDF-katalógusSzerzői jogok tulajdonosa a Mesz-Tor Kft. Minden jog fenntartva.