SZÍNVONALAS KAPUK OTTHONA
8000 Székesfehérvár Berényi u. 81.
06-22/331-332

Rólunk

 
MEGBÍZHATÓSÁG MINŐSÉG GARANCIA
Folyamatosan képezzük magunkat, hiszen a rohamos technikai fejlődés ezt meg is követeli. Munkatársaink szakmai előképzettsége és precízítása magas értéket képvisel cégünknél. Hatékony csapatot alkotva a feladatok elvégzésére!
Elköteleztük magunkat a minőség mellett és ezzel komoly kihívást is vállaltunk. Annak érdekében, hogy megrendelőinket, megbízható termékekkel tudjuk kiszolgálni. Raktári készlettel és a leggyakrabban használt kiegészítőket, folyamatos alkatrész ellátást biztosítunk. 
Az összes meghatározó gyártó termékei megtalálható kínálatunkban. Beszálítóink magas garanciával háláják meg felhasználóinak a vásárlást! Csalódás mentes termékeinket, értékesítési és szerelési tapasztalataink alapján válogattuk ki!
 
 
KAPUTECHNIKAI SZAKÜZLET 
 
A MESZ-TOR Kft. 1996-óta megszakítás nélkül működő egyéni vállakozásból nőtte ki magát, azzal a célkitűzéssel, hogy a térségben vezető szerepet töltsön be a KAPUTECHNIKA területén. Megbízható szolgáltatást és stabilitást nyújtson meglévő és leendő ügyfelei részére. Fő profilunk a kaputechnikai termékek forgalmazása, a kiegészítőktől a komplett kivitelezésig. Partnereink kiváló termékeit, folyamatos akciókkal, kedvezményekkel ajánljuk egész évben. Célunk az optimális termék kiválasztása, a korrekt ár, a szakszerű beépítés és a garanciális háttér biztosítása!
 
MOTTÓNK
 A kínálat, az olcsó termékek csábító ára, ismeretlen márka nevek, komoly útvesztő még a szakemberek számára is.
Tudjuk, hogy a rossz száj íz tovább tart, mint az alacsony ár  okozta pillanatnyi öröm. 
Az árat nem egy olcsób termék, hanem a MINŐSÉG határozza meg!
A mi árrésünk nem teszi lehetővé, hogy átvállaljuk az áfát, vagy 40-50% kedvezményt adjunk!
Viszont garantáljuk a beszállító álltal megadot korrekt lista árat, amelyből folyamatos kedvezményt adunk egész évben!
Írjon nekünk!
mesztorkaputechnika1@gmail.com
06-22/331-332
 

Szerzői jogok tulajdonosa a Mesz-Tor Kft. Minden jog fenntartva.